Inspiratie-avond inrichting openbare ruimte

12 april '22

Achter de schermen zijn we druk bezig met de plannen voor de nieuwe woonomgeving Kloostergoed Theresia in Vught. Enerzijds werken we aan het ontwerp van de woningen en anderzijds aan o.a. het inrichtingsplan. We zijn benieuwd naar ideeën, zowel van omwonenden als belangstellenden, over de invulling en het gebruik van de openbare ruimte. Op donderdag 28 april organiseren wij daarom een inspiratie-avond en hiervoor zijn we op zoek naar enthousiaste mensen die met ons daarover willen meedenken!

Wat kun je die avond verwachten?

Kloostergoed Theresia wordt een leefomgeving dat zowel goed is voor de mens, als voor dieren en planten. De landschappelijke inrichting van het gebied is dan ook een belangrijk onderdeel bij de ontwikkeling van het plan. Stedenbouwkundige Tom van Tuijn start met een toelichting over het inrichtingsplan en vervolgens gaan we in groepjes uiteen om ideeën op te halen over de invulling en het gebruik van bepaalde openbare ruimtes in het gebied. Hierbij zullen we rekening houden met alle toekomstige bewoners (mensen, dieren en planten).

 

We vinden het belangrijk om mogelijke toekomstige bewoners en omwonenden hierin mee te nemen en zijn dan ook benieuwd naar jullie input, ideeën en wensen. Deze input nemen we mee en vervolgens gaan we kijken waar we dit kunnen toepassen in het definitieve plan. De avond staat in het teken van de invulling van de openbare ruimte en is niet bedoeld voor het stellen van vragen over bijvoorbeeld de verkoopprijzen, start verkoop en plattegronden etc. Na afloop van de avond delen we de presentatie en opgehaalde ideeën via de website.

Aanmelden niet meer mogelijk

De inschrijving voor de inspiratie-avond is helaas gesloten. Na afloop van de avond delen we de presentatie en opgehaalde ideeën via de website.

Wil je graag op de hoogte gehouden worden over Kloostergoed Theresia? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief onderaan deze pagina. Iedereen die staat ingeschreven, ontvangt als eerste meer informatie.

  Home
  Nieuwsoverzicht