Inspiratie-avond Kloostergoed Theresia

29 april '22

Kloostergoed Theresia wordt een leefomgeving die zowel goed is voor de mens, als voor dieren en planten. De landschappelijke inrichting van het gebied is dan ook een belangrijk onderdeel bij de ontwikkeling van het plan. Op donderdag 28 april hebben we een inspiratie-avond georganiseerd om ideeën op te halen over de invulling van verschillende openbare ruimtes in het gebied.

Doel van de bijeenkomst

De inspiratie-avond stond in het teken van de invulling van de openbare ruimte. We vinden het belangrijk om betrokkenen te informeren over de voorlopige plannen, maar ook om bij hen zoveel mogelijk input op te halen. De aanwezigen, bestaande uit omwonenden en belangstellenden, gingen in groepjes het gesprek aan om uiteindelijk tot ideeën te komen voor de invulling en het gebruik van bepaalde openbare ruimtes in het gebied. De ideeën werden gezamenlijk toegelicht en ook zijn er volop vragen gesteld. We hebben veel leuke en bruikbare ideeën gehoord en willen iedereen bedanken voor hun aanwezigheid, enthousiasme en inbreng!

Terugkoppeling

Binnenkort delen we de presentatie en opgehaalde ideeën via een nieuwsbericht op de website. 

Wil je graag op de hoogte gehouden worden over de ontwikkeling van Kloostergoed Theresia? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief onderaan deze pagina. Iedereen die staat ingeschreven, ontvangt als eerste meer informatie.

Inspiratie-avond Kloostergoed Theresia
Inspiratie-avond Kloostergoed Theresia
Inspiratie-avond Kloostergoed Theresia
  Home
  Nieuwsoverzicht