Participatiebijeenkomst 29 juni

30 juni '21

Op een prachtig landgoed in Vught komt een nieuwe woonomgeving 'Kloostergoed Theresia'. Bij de herontwikkeling van deze locatie worden de omwonenden en  belangstellenden betrokken. Op dinsdag 29 vonden de eerste twee participatiebijeenkomsten plaats.

image alt

Doel van de bijeenkomst

De eerste bijeenkomst werd georganiseerd speciaal voor omwonenden. Hierna volgde de tweede bijeenkomst voor belangstellenden die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Beide bijeenkomsten stonden in het teken van de deelnemers kennis te laten maken met de eerste ideeën van het plan. We vinden het belangrijk om betrokkenen te informeren over de voorlopige plannen, maar ook om bij hen zoveel mogelijk input op te halen. De aanwezigen konden door middel van de mentimeter hun inzichten delen over verschillende onderwerpen, daarnaast was er ook de mogelijkheid om vragen te stellen via de chat. In totaal namen er meer dan 240 deelnemers deel aan de bijeenkomsten, omwonenden en belangstellenden reageerden positief op de herontwikkeling.

Terugblik participatiebijeenkomst

Heb je de bijeenkomst gemist en ben jij benieuwd naar wat er precies gepresenteerd is? Binnenkort delen wij de opname van de participatiebijeenkomst samen met de antwoorden op de gestelde vragen en de uitkomsten van de mentimeter. 

Wil je graag op de hoogte gehouden worden over de ontwikkeling van Kloostergoed Theresia? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief onderaan deze pagina. Iedereen die staat ingeschreven, ontvangt als eerste meer informatie.

  Contact
  Bekijk meer nieuws