Terugblik participatieavond 29 juni 2021

9 juli '21

Op dinsdag 29 juni organiseerde ontwikkelaar BPD twee digitale participatiebijeenkomsten voor omwonenden en belangstellenden over de voorlopige plannen van Kloostergoed Theresia in Vught. In totaal namen er meer dan 240 deelnemers deel aan de twee bijeenkomsten. De ontwikkelaar en stedenbouwkundige presenteerden hun plannen en tussendoor werden er volop vragen gesteld door deelnemers.

Doel van de bijeenkomst

De eerste bijeenkomst werd georganiseerd speciaal voor omwonenden. Hierna volgde de tweede bijeenkomst voor belangstellenden die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Beide bijeenkomsten stonden in het teken van de deelnemers kennis te laten maken met de eerste ideeën van het plan. De aanwezigen konden door middel van de mentimeter hun inzichten delen over verschillende onderwerpen, daarnaast was er ook de mogelijkheid om vragen te stellen via de chat. Onderaan dit nieuwsbericht geven we antwoord op de gestelde vragen.

Bijeenkomst gemist? Kijk de presentatie terug!

Ben jij benieuwd naar wat er precies gepresenteerd is tijdens deze avond? Bekijk dan de presentatieslides terug van de bijeenkomst. Het is daarnaast ook mogelijk om de gehele presentatie terug te kijken van zowel de bijeenkomst voor omwonenden als voor belangstellenden.

De gestelde vragen van omwonenden tijdens de participatiebijeenkomst

Hieronder vind je een overzicht met antwoorden op de gestelde vragen.

De gestelde vragen van belangstellenden tijdens de participatiebijeenkomst

Hieronder vind je een overzicht met antwoorden op de gestelde vragen.

  Nieuwsoverzicht
  Homepagina